Gratis samtaleforløb til dig, der er vokset op i et hjem med misbrug

Er du mellem 12 og 24 år? Så kan du få op til otte samtaler med en psykolog eller psykoterapeut, hvis du er vokset op i et hjem med alkohol eller stoffer. Det er Center for Socialt Arbejde (CESA), der står for tilbuddet.

Psykologen eller psykoterapeuten, som har samtaleforløbene, har viden om det at være barn af forældre med stof- eller alkoholproblemer og erfaring med individuel terapi til børn og unge. Det vil være den samme terapeut, som du mødes med hver gang.


Det er vigtigt, at du har gjort dig nogle tanker om, hvad du har behov for, at samtalerne handler om - for det er kun dig, der ved, hvad der er svært lige netop for dig. Jo mere du ved, hvad du gerne vil bruge samtalerne til, jo bedre bliver forløbet for dig. Hvis du synes, at det er svært guider din terapeut dig på vej.

Hvor mange samtaler kan jeg få?

Et individuelt samtaleforløb vil typisk strække sig mellem 5-8 samtaler afhængigt af, hvad der vurderes det enkelte barn/den unge har behov for. I starten kan du forvente, at der er tale om ugentlige samtaler, hvorefter intensiteten gradvist kan aftage, og der herved bliver længere tid mellem samtalerne.

Er du interesseret?

Vil du have mere information eller tilmelde dig et samtaleforløb, så kontakt projektleder Rikke Holme på tlf. 61 16 39 52 eller mail rh@cesa.dk