Den Lave Højskole - for unge 15-29 år

Den Lave Højskole er et ungt månedligt pusterum og fungerer som en højskoleaften - der holdes 10 gange om året. De inviterer både kendte og semi-kendte kunstnere, forfattere, musikere, meningsdannere, videnskabsfolk mv. til at levere det månedlige inspirationsoplæg.

Oplægget efterfølges af fællesspisning hvor man kan mætte sig blandt de andre unge, der deltager til arrangementet.

Herfra kan man vælge sig ind på et af de givende værksteder såsom samtalecafé sammen med aftenens oplægsholder, et poesi værksted, et kreativt værksted, brætspilscafé, nadacafé eller månedens "pop up" værksted, hvor aftenens tema efterbehandles, på en måde, som den enkelte unge har interesse i at fordybe sig.

Til slut på aftenen mødes vi tilbage i salen, til på-gensyn kage og kaffe.

Målgruppe

Den Lave Højskole er for alle unge i Vejle Kommune, i alderen 15-29 år! 

For de høje, de lave, de tynde, de tykke, de glade, de sure, de ensomme, de udadvendte, de indadvendte, de effektive, de forsigtige, de positive, de usikre, de søde, de vrede, de skøre, de flittige, de langsomme, de hurtige, de opmærksomme, de tålmodige, de utålmodige, de aktive, de kærlige, de afstandstagene, de målbevidste, de hysteriske, de trygge, de rummelige, de kreative, de originale, de dejlige, de fortrøstningsfulde, de beskidte, de bedste, de almindelige, de anderledes, de sjove, de nye, de velkendte, de levende, de unge…

Den Lave Højskole er for ALLE!

Check begivenheder på Facebook og Instagram.