UngeCafé – bliv en del af et trygt fæl­les­skab

Er du mellem 13-25 år og har du lyst til at være en del af et trygt fællesskab, hvor vi har fokus på at være sociale og udvikle os sammen? Så kunne et caféfællesskab måske været noget for dig.

UngeCafé i Ungeuniverset - for dig mellem 15 - 25 år

Fyld din kalender onsdage fra kl. 14.00 – 17.30 og bliv en del af et trygt fællesskab. Vi mødes i Vejles Ungehus, Ved Vandværket 1 i Vejle. 

Her får du mulighed for at udfordre dig selv socialt, i et trygt fællesskab, hvor du kan være dig selv – uanset om du er til anime, metal, filosofi, film, debatter eller noget helt andet.

Der er plads til ALLE.

Vi hygger, snakker, spiller brætspil, laver mad sammen, går til arrangementer og meget mere.

Det er altid svært at komme et nyt sted første gang, men vi vil gøre alt for, at du kommer godt ind i det fællesskab, som allerede er i Ungecaféen.

Vil du være med?

Så send en SMS til 1910 med teksten UNIVERSET. Så ringer vi dig op hurtigst muligt, så du kan høre mere om Ungecaéen er noget for dig.

UngeCafé i UngVejle - for dig mellem 13-18 år

Har du lyst til at være en del af et trygt fællesskab, hvor vi har fokus på at være sociale og udvikle os sammen? Så er ungecaféen på Ungdomsskolen måske noget for dig.

Ungecafeen holder åbent torsdage fra kl. 16–20. 
Sted: Domus, Ved Sønderåen 1 i Vejle.

I ungecafeen har du mulighed for at udfordre dig selv socialt, i et trygt fællesskab, hvor du kan være dig selv – uanset din interesser. Der er plads til ALLE.

Vi hygger, snakker, spiller brætspil, sysler med krea-projekter, laver mad sammen, går turer eller tager til arrangementer og meget mere.
Det er altid svært at komme et nyt sted første gang, men vi vil gøre alt for, at du kommer godt ind i det fællesskab, som allerede er på ungdomsskolen.


Vil du være med, så kontakt:

Connie Bertelsen, tlf: 25 12 05 80
Mail: conbe@vejle.dk  

Du kan læse mere om UngeCaféen på Ungdomsskolen her

 

Mød Simon og få en guidet tur i cafeen i Værket, hvor der både er hyggerum, musiklokale og krearum
Simon Olesen Projektmedarbejder
Send e-mail mobil 23 36 20 96
Malene Friis Berg Projektmedarbejder
Send e-mail mobil 21 53 70 71

Hvad siger andre? 

Mød Alex og hør, hvad han får ud af at være med i Gåcafeen.