Krea­Værk - nyt fælles­skab for unge 16-25 år

Kunne du tænke dig at være kreativ sammen med andre? Så kom og vær med i det nye fællesskab ”KreaVærk” i Foreningernes Hus i Vejle, hvor der både skal hygges og eksperimenteres med forskellige materialer.

Måske har du kreative interesser og kan lide at eksperimentere med materialer, former, farver og/eller håndarbejde og vil gerne dele din interesse med andre.

Måske har du endnu ikke givet dig i kast med den type kreative processer, men er nysgerrig efter at prøve.

KreaVærk er stedet hvor du kan komme med eller uden forkundskaber og hvor hovedidéen er, at vi mødes for at forbedre vores sociale liv, lege med forskellige materialer og for at få et mentalt pusterum.

Der vil være frivillige tovholdere, der vil sørge for at tage godt imod dig og hjælpe dig med at afprøve det du finder interessant. Måske har du lyst til at male, tegne, lave papirklip, at strikke eller noget helt andet.

Tilbuddet er gratis.

Tid og sted: Foreningernes Hus, Vissingsgade 31, 1 sal, lokale 2, fra kl. 16 – 18, hver anden torsdag i lige uger. Første gang er torsdag d. 08-02.

Der er løbende optag til evt. max. deltagerantal nåes.

Tilmelding til projektvejleder Mariann Doherty på tlf. 41 52 60 83 eller på mariann@frivejle.dk. Du er også meget velkommen til at skrive en sms, hvis du ønsker at blive ringet op.