Andre fælles­skaber

Nysgerrig på andre fællesskaber udover Universet? Så er der en række andre tilbud. Få et samlet overblik i Den Sociale Vejviser.

Her kan du finde mindst 40 fællesskaber – fra Idræt for psykisk sårbare, madfællesskaber, Den lave Højskole, Ventilen for ensomme unge, til netværk for expats og unge, der har været anbragt eller haft et misbrug. 

Ungkalender på Facebook

På Facebooksiden www.facebook.com/ungkalendervejle kan du finde begivenheder, arrangementer og fællesskaber for unge i alderen 15-29 år i Vejle Kommune og omegn. 

"Ungkalender Vejle - Find dit fællesskab" er en platform, der samler arrangementer for målgruppen. Alle typer af arrangementer ,der kan have interesse for ungdommen i Vejle, har plads på denne Facebookside. 

Rådgivninger og tilbud

I Den sociale vejviser kan du også finde rådgivninger og tilbud, hvis du har brug for hjælp til til at tackle ensomhed, misbrug, angst og depression.Vil du have sparring til at finde et fællesskab?

Få en snak med Marianne. Send en SMS til 1910 med teksten UNIVERSET, eller læg en besked på 30 44 29 77. Så ringer Marianne dig op hurtigst muligt.

Marianne Neerholt Projektleder - Ungeuniverset
Send e-mail mobil 23 74 52 64