Andre fæl­les­skaber og fritids­aktivi­teter

Leder du efter et fællesskab, en idrætsforening eller en aftenskole. Så er der en række muligheder.

Hvad kan jeg gå til?

Der er et hav af muligheder for fritidsaktiviteter i hele Vejle Kommune, lige fra fodbold, badminton, golf, bowling, kampsport, fægtning, dans og gymnastik, billedkunst, korsang, ridning, musik og meget mere. 

En række af dem er samlet i et fritidskatalog, som indeholder masser af billeder og links til de foreninger, som udbyder aktiviteterne.

Du kan også finde et foreningstilbud i dit lokalområde. 

Fællesskaber og rådgivning i Den Sociale Vejviser

I Den Sociale Vejviser kan du finde mindst 40 fællesskaber – fra Idræt for psykisk sårbare, madfællesskaber, Den lave Højskole, Ventilen for ensomme unge, til netværk for expats og unge, der har været anbragt eller haft et misbrug. 

I Den Sociale Vejviser kan du også finde rådgivninger og tilbud, hvis du har brug for hjælp til til at tackle ensomhed, misbrug, angst eller depression.

Ungkalender på Facebook

På Facebooksiden www.facebook.com/ungkalendervejle kan du finde begivenheder, arrangementer og fællesskaber for unge i alderen 15-29 år i Vejle Kommune og omegn. 

"Ungkalender Vejle - Find dit fællesskab" er en platform, der samler arrangementer for målgruppen. Alle typer af arrangementer ,der kan have interesse for ungdommen i Vejle, har plads på denne Facebookside. 

Vil du have sparring til at finde et fællesskab?

Så send en SMS til 1910 med teksten UNIVERSET, eller læg en besked på 30 44 29 77. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Marianne Neerholt Projektleder Ungeuniverset og LIFT
Send e-mail mobil 23 74 52 64